Skip to main content

To: Persones individuals, entitats, empreses o clubs esportius

Firma perquè les Piscines Municipals de Manresa portin el nom de "Manel Estiarte i Duocastella"

Firma perquè les Piscines Municipals de Manresa portin el nom de "Manel Estiarte i Duocastella"

Us demanem donar suport a la iniciativa per posar el nom de Manel Estiarte Duocastella, llegenda del waterpolo mundial, al Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa. L’objectiu de la recollida d’adhesions és presentar una proposició al ple de l’Ajuntament de Manresa amb el màxim de suports per tal que es dugui a votació i es pugui aprovar. Gràcies!

Os pedimos apoyar esta iniciativa para poner el nombre de Manel Estiarte Duocastella, leyenda del waterpolo mundial, en el Complejo Deportivo de las Piscinas Municipales de Manresa. El objetivo de la recogida de adhesiones es presentar una proposición en el pleno del Ayuntamiento de Manresa con los máximos apoyos para que se lleve a votación y se pueda aprobar. ¡Gracias!

Please support this initiative to put the name of Manel Estiarte Duocastella, world waterpolo legend, in the Sports Complex of the Municipal Pools of Manresa (Barcelona). The objective of the collection of accessions is to present a proposal in the plenary session of the Manresa City Council with the maximum support so that it can be voted on and approved. Thank you!

Why is this important?

Manresa té una tradició esportiva molt rica, que s’ha posat de manifest en grans esportistes que han impulsat, amb el seu èxit, esforç i talent, el nom de la ciutat més enllà de les nostres fronteres. La ciutat pot ser reflex de tot aquest talent esportiu i donar-lo a conèixer amb orgull.
Manel Estiarte i Duocastella n’és un exemple únic: considerat el millor jugador de waterpolo de tots els temps, ha estat símbol universal del seu esport; del seu club originari, el Club Natació Manresa, i de la seva ciutat.

Nascut a Manresa el 26 d'octubre de 1961, Manel Estiarte va començar la seva trajectòria al Club Natació Manresa i amb només 19 anys va debutar a uns Jocs Olímpics i en fou el màxim golejador. En total, ha participat en 6 Jocs: 1980, 1984, 1988, 1992, 1996 i 2000, i ha estat escollit 7 vegades millor jugador del món. Amb un palmarès difícil d’igualar, ha estat campió olímpic i campió del món, i màxim golejador en 13 campionats. És considerat un dels millors esportistes de tots els temps.

Més enllà dels reconeixements institucionals com són la Medalla d’Or de la ciutat, el fet que el nom d’un esportista pugui quedar associat a un equipament esportiu té una projecció molt important. És en els equipaments esportius on nens i nenes aprenen i practiquen l’esport, i on reben també valors essencials que seran clau per al seu creixement personal. La referència dels qui han estat grans esportistes pot representar per a totes i tots un exemple de reforç positiu.

Amb aquesta finalitat, des del Club Natació Minorisa impulsem la campanya d’adhesions perquè les piscines municipals de Manresa portin el nom de Manel Estiarte i Duocastella.

Category

Updates

2020-06-02 05:34:10 -0400

100 signatures reached

2020-06-01 06:26:50 -0400

50 signatures reached

2020-05-31 12:14:38 -0400

25 signatures reached

2020-05-30 18:28:37 -0400

10 signatures reached